Ez egyszerűen döbbenetes.

A gyámhatósági eljárás kezdeményezése

A gyámhatóság válasza

Bemutatkozás

 

 

Bemutatkozás

 

Köszöntöm az Internet felhasználóit és bemutatkozom. Franciaországban a Rennes-i Egyetem Természettudományi Karán, majd a Párizsi Egyetem Reimsi Természettudományi Karán matematikát tanítottam. Ezt követően a Párizsi Nemzeti Bányaipari Főiskola Számítástechnikai Központjában voltam Tudományos Tanácsos. A Párizsi Terménytőzsdén némi vagyonra tettem szert, amint arról a Francia Televízió egy rövidfilmben be is számolt.

Az utóbbi időben történelmi kutatásokat folytatok. Erre vonatkozóan könyveket írok és adok ki. Ezzel egyidejűleg, a szovjetrendszer bukása után hazatérve Magyarországra, 72 hektáros birtokomon gazdálkodom Hódmezővásárhely határában, ott, azon a tanyán, ahol születtem.

Családi állapotom: nőtlen.

Magyar vagyok, magyarnak születtem, és az őseim is már legalább fél évezred óta Hódmezővásárhelyen élő magyarok, kálvinista köznemesek voltak.
 

Rólam további adatokhoz jut, ha a honlapomon a „linkek” nevű címre kattint, és az ott található linkeket egyenként megnyitja és elolvassa.

Ugyancsak lényeges ismereteket talál, ha a honlapomon a „könyveim” nevű címre kattint, és az ott lévő könyvismertetéseket elolvassa.

Azonban fel kell hívnom a szíves figyelmét arra, hogy sem a linkek, sem a könyvismertetések nem pótolják a könyveket.


       Mónus Áron
6800 Hódmezővásárhely
       Zrínyi utca 27.
          Hungary

Tel.: (36)(62) 242 270

 

az oldal tetejére

 


                     Kupán Károly

                          CSzSz

         office@civilszamvevoszek.hu

 

Ugrás a lap tetejére