Bizonylatok megkérése

OTP Faktoring Zrt.                                                                                    I.Sz.: 371136252
1066 Mozsár u. 8.

 

dr. Kovács Kornél!

TE GYENGEELMÉJŰ HÜLYE!

Akkora barom vagy, hogy még arra sem vagy alkalmas, hogy megnézd egy cég végelszámolójának a nevét. Ki franc ez az Advocat? Mit küldtél ide te fasz?
A cég végelszámolója Kupán Károly volt, te seggfej. A kurva anyádnak küldtél te követelés bejelentését nem nekem. A legalapvetőbb törvényi kötelezettségedet nem teljesítetted. Gazember!

Elolvastad egyáltalán amit írtam? Pontosabban egy ilyen mélabús barom tud egyáltalán olvasni? Hol itt a folyószámla kimutatás? Hol itt a követelés igazolása? Hol van a kamatszámítás? Nem is érted, mi? Hülye vagy hozzá, ugye?
Mellékeltem neked, te hatökör, hogy mi bizonyítja egy követelés létezését. Mit locsogsz itt össze-vissza?

Szarok rád és szarok ezekre az állampolgár ellenes törvényekre, amelyeket ott szegtek meg ahol csak lehet. Közönséges csalók vagytok, akik felrúgva a törvényeket fosztotta ki a magyar állampolgárok százezreit.
Mindezekért, a természettől kapott jogom alapján (elnyerve majd 500 magyar állampolgár jóváhagyását) 35 korbácsütést mérek Krizsanovich Péterre, ennek a szar-szemét cégnek a működéséért felelős legfőbb vezetőjére.

Ennek a nyomorultnak – akinek tudtával és belegyezésével folyik ez a gazemberség – az élete végéig rojtos lesz a háta. Miattad is, te csaló és hazudozó szemét.
Ezt a levelet is publikálom.

Budapest, 2020. 02. 05.

Kupán Károly
Kapják:
Hencz Balázs
Krizsanovich Péter