Kérem szavazzon

Az OTP Faktoring Zrt.- úgy indított el végrehajtást a cég kezese ellen, hogy egyáltalán nem létezik bizonyított követelés.
Tizenöt év alatt, négy bíróságot megjárva sem sikerült elérnem, hogy az OTP Faktoring bizonyítsa a követelés létezését vagy a bíróságok kötelezzék a szereplőket a dokumentumok átadására. Mely jogomat még az ombudsman is megerősítette.
Az igazságszolgáltatás jelenleg működésképtelen.

Az MKB Bank megtagadta a számlakimutatás, a szerződések kiadását, a Hitelgarancia – még szerződés szerint is – jogszerűtlenül fizette ki a bankot, a közjegyző a bíróságon bizonyítottan hazudott, a végrehajtó a bíróságon jogerős ítélet szerint is hazudott, az OTP Faktoring megtagadta a követelés tényleges bizonyítását.

A szereplők eljárását a hatalommal és joggal való visszaélésnek minősítem és a természet adta jogom alapján a szereplőket fizikailag büntetem meg.

A szereplők és szervezeteik arra hivatkoznak, hogy csak a munkájukat végzik.

DE…..

Az SS katonák is csak a munkájukat végezték.

Mégpedig az érvényes törvények szerint.

Az kell megérteni, hogy valaki gonosz, állampolgár ellenes törvények alapján végzi a munkáját, az nem mentesíti a személyes felelősségre vonás alól. Álláspontom szerint ilyenkor a természettől kapott jog alapján az állampolgárnak – jelen esetben konkrétan nekem – kell ítélkezni és azt végrehajtani.

Minden a szereplőnek lehetősége volt elhatárolódni a történtektől, kizárólag az Ő felelősségük, hogy a kapzsiságuk miatt a bűnrészességet és a büntetést választották.

Az OTP Faktoring munkatársainak, a végrehajtók munkatársaiknak egy felmondással lehetőségük volt elhatárolódni a történtektől. Azonban azoknak, akik közvetlen hasznot húztak az eljárásból vagy cégszinten a legfőbb vezetőként idegen anyagi érdekeket védtek csak a teljes visszafizetés vagy a felelősségre vonás elszenvedése marad.

Ezért, ha az internetközösség legalább 500 tagja ítéletemmel egyetért, akkor az ítéletet végre hajtom.

Kérem szavazzon a „civilszamvevoszék.hu” oldalon, hogy

  • az OTP Faktoring vezérigazgatója megérdemli a 70 korbácsütést
  • Hűvös Ferenc közjegyző megérdemli a 70 korbácsütést
  • Zoltán Levente végrehajtó megérdemli a 70 korbácsütést

Továbbá büntetést kap még

  • Horváth Zoltán végrehajtó
  • Nagy Nándor végrehajtó helyettes.
  • Keresztesiné dr. Szabó Benadett OTP Faktoring alkalmazott

Ha bármilyen eljárással megakadályozzák az állampolgárok véleménynyilvánítását, akkor azonnal angolra fordítom a szövegeket, elhelyezem a hatóságok által elérhetetlen szervereken és heti 20 000 szavazásra felkérő levelenként új IP címre és domain névre kerül az anyag. Az ítéletet pedig azonnal végrehajtom.

Aki ért a szervezéshez, az tudja, hogy egy ilyen projektet igen nehéz végrehajtani.
Aki jobban ért hozzá, az azt is tudja, hogy kell végrehajtani.

Kupán Károly
fizikus, mérnök, katonatiszt (százados)

A következőkben tucatnyi írásban bemutatom a cégeket, hatóságokat és azokat az eljárásokat, amivel kifosztották a magyar lakosság egy jelentős részét. A bíróságokat, a végrehajtókat, a faktoring cégeket, a törvényhozást stb. továbbá azt az utat, amely – ha nem vagy birka – ehhez az eljáráshoz törvényszerűen elvezet.

Következik:   Megkorbácsolom a végrehajtókat – 2. / Az ügy, amely a korbácsoláshoz vezetett

Az oldal letöltése: 1. A megkorbácsolás v1.01